Wat doet ze?

Het Takkenwijf combineert veelzijdig entertainment met de lichtpuntjes van het leven. Om het in ‚takkentaal’ uit te drukken: Het Takkenwijf is een meesteres in het van de hak op de tak springen. Letterlijk en figuurlijk. In ieder willekeurig gezelschap krijgt ze alle oren gespitst of ze nu met wethouders of bijstandsmoeders in gesprek is. Snel stemt ze af op de natuur van de persoon voor haar en benoemt de waarheid en kern van zijn  of haar leven.

Haar werkwijze is gebaseerd op geomantie, een eeuwenoude waarzegkunst. Haar grote kracht ligt op het intermenselijke vlak. Mensen hebben direct in de gaten dat het geen typetje uit het theater is, wat er voor ze staat.

Het Takkenwijf Carolien vertelt ook de waarheid. Ze heeft die methodiek verfijnd. Zij gebruikt allerlei attributen uit het bos om met haar publiek in gesprek te komen. Mensen krijgen hierdoor zakelijk of privé een zetje in de rug, komen zij soms in contact met overledenen of ontvangen misschien een mysterieuze hint die bij nadere beschouwing bijzonder belangrijk blijkt te zijn.

‘Ik gebruik de positieve kanten van de waarheid van ieder mens. Soms komt er via een universele waarheid veel extra persoonlijke informatie mee en energie bijvoorbeeld voor vermindering van lichamelijke of andere klachten, soms van de persoon zelf en soms zelfs voor liefjes van de persoon. Soms krijgt de persoon ineens meer energie, komt er informatie over familieleden, is er een verandering in de sociale of bedrijfscultuur. Mensen mogen ook vragen stellen, geen enkele vraag is gek.’