Waar?

Door haar ruim 25- jarige ervaring als het Takkenwijf bij en op vele feesten en evenementen en zelfs in eigen theatershows kan Het Takkenwijf Carolien de mensen, het feest, een organisatie door een vaak ondoorzichtig bos met vele bomen leiden. Op kleine en grote verjaardags, jubileum en huwelijksfeesten, buurt, dorps en tentfeesten, straattheater, ledendagen, school en studentenfeesten, lustrumfeesten, beurzen en opendagen, bedrijfsfeesten, een en/of meerdaagse muziek, of spirituele festivals, enz. Maar ook in wachtrijen, op markten, tussen winkelend publiek kan Het Takkenwijf licht brengen en haar publiek verrassen.

‘Het takkenwijf vindt de natuur een feest. is graag in de natuur en gebruikt de natuur op een goede manier. Zij wordt dus ook vaak ingezet in de natuur en gevraagd door duurzame organisaties. Bouwbedrijven, Bouwzaken, nieuwbouwprojecten, Staatsbosbeheer, natuurmonumenten, wegaanleg, landbouwbedrijven, veilingen en tijdens vele Outdoor evenementen wordt zij ingezet.

Vaker wordt ze ook ingezet als gastvrouw. Daarvoor zijn naast Het takkenwijf ook andere mogelijkheden. Het takkenwijf is veelzijdig, ze is van oorsprong docente, dus geeft gemakkelijk (interactief) op vele niveaus en manieren workshops. De inhoud van de workshops is op vele manieren in te vullen.

Een van de attributen die ze gebruikt is de wensenboom. In groepen of individueel kunnen mensen (geholpen worden om) hun diepste verlangens op papier te schrijven en een plek te geven in de wensenboom. Soms mogen de spirituele krachten van Het takkenwijf in de juiste richting van de wensenkaartjes opgaan en geeft het de wenskaartjes die het nodig hebben direct een brokje energie. Niet alle wensen worden op commando gehonoreerd, maar vooral gezondheidswensen en verzoeken over persoonlijke groei hebben haar aandacht. Dit kan Het Takkenwijf ook in een groep faciliteren.